Çàòâîðè
ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ
Както всички други сайтове и мобилни апликации, Ние събираме и обработваме Вашите лични данни. За гарантиране
на правата Ви по GDPR, Бегемот Нетуърк моли за Вашето съгласие. Моля да прегледате внимателно за какви цели
събираме Вашите лични данни. Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си с нас и на всички
трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките . Ако искате да получите
повече информация, използвайте бутона Общи условия на нашата начална страница.
Приемам

Помощ

Как да се регистрирам в сайта?


С регистрация в bgmot.bg имате пълен достъп до всички функции в сайта. Регистрацията е разделена на 4 основни подкатегории (Търся имот, Агенция/Фирма, Брокер, Собственик на имот) в зависимост от тава какъв профил искате да създадете.

- Търся имот – Вие сте потребител, който иска да купи, наеме или замени имот. Създавайки профил вие лесно може да бъдете открит от подходящ брокер, който да отговори на критериите и изискванията посочени в профила ви.

- Агенция/Фирма – Вие сте потребител Титуляр (МОЛ) на агенция или фирма, която добавяте в сайта. Тя става видима и активна след телефонно обаждане от Администратора. С регистрацията получавате и личен профил „Брокер”.

- Брокер – Вие сте поребител, който се занимава с търговия на недвижими имоти. За да бъде вашия профил активиран, при регистрация трябва да въведете данни на агенцията която представлявате. Задължително е преди това Агенцията да е регистрирана в нашата система.

- Собственик на имот – Вие сте потребител, който притежава недвижим имот и желае да бъде продаден, нает и заменен.

 

Какво получавам при регистрация?


При регистрация получавате личен профил „Моят профил” с който може да комуникирате в сайта. Разполагате и с „известия”, меню „съобщения” и меню „приятели”. Можете да се сприятелявате с потребители  и така да получавате известия от техни дейности в bgmot.bg.

 

Какво е меню БРОКЕРИ?


В меню „Брокери” може да намерите списък с активните брокери в сайта. Може да филтрирате резултатите избирайки конкретно населено място или Агенция към, която е брокера, да разглеждате техни обяви, както и да се свържете с тях.

 

Какво е меню ТЪРСЕЩИ ИМОТ?


В меню „Търсещи имот” може да намерите списък с активни потребители, които желаят да закупят, наемат или заменят недвижим имот.  Така ако сте Брокер можете бързо и лесно да откриете подходящи хора за имот, който предлагате.

 

Какво е ПРЕПОРЪЧМЕ


В меню Препоръчваме може да откриете контакти на Фирми, които да ви бъдат полезни в някоя от следните категории – Реклама, Интериор, Ремонт, Строителство, Авто, Преместване. 

Препоръчваме