Çàòâîðè
ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ
Както всички други сайтове и мобилни апликации, Ние събираме и обработваме Вашите лични данни. За гарантиране
на правата Ви по GDPR, Бегемот Нетуърк моли за Вашето съгласие. Моля да прегледате внимателно за какви цели
събираме Вашите лични данни. Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си с нас и на всички
трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките . Ако искате да получите
повече информация, използвайте бутона Общи условия на нашата начална страница.
Приемам
МОДИКО - повече от печат

МОДИКО - повече от печат

https://modico.bg/
0879 617 718
02 980 09 30

„Модико България” предлага пълен асортимент продукти -  фирмени печати, джобни печати, писалки и химикалки с  печати, печати за кодово маркиране на яйца, печати за голф топки, датници, номератори  и други. Постоянно разширяваме с нови продукти, които да осигуряват допълнителен комфорт на потребителя. Специално внимание обръщаме на най – малките ни клиенти – децата. Изработваме индивидуални детски печати за игра и подаръци, за маркиране на книги, учебни помагала,предмети и аксесоари.

От 2015г. въведохме  нова серия печати NOMO в модерни  атрактивни цветове и форми. Продуктовата гама позволява  поставяне на надписи, фирмено лого или други индивидуални решения върху външното тяло на продукта.

От 2016г. въведохме в нашия онлайн магазин нови артикули, които ще Ви зашеметят. Подаръци за всики: Подаръци за офиса, за жена, за мъж, за дете, за фенове на различни марки и други.

Наши партньори са  рекламни агенции, ателиета за изработка на печати, търговци на канцеларски материали, счетоводни къщи, адвокатски кантори и финансови институции.

Препоръчваме